Troll collection

Понеже ме забавляват, реших да си събера троловските коментари на едно място. Засега експозицията е доста бедна, но навярно постепенно ще трупам нови и нови експонати. Ако искате да ми дарите тролски коментар, бъдете тъпи.

Първият ми трол (ех, ще се просълзя) беше az. Коментарът му не блести с натрапчива неадекватност, но безумният му ник, странната употреба на глаголните времена и потресаващата му пунктуация му спечелиха място в колекцията.

Мнооого тъпо бейби… Явно и ти си от тия, които искат супер лукс на смешни цени. Мизерията, която евентуално си била видяла е направена от нас хората – като сме миризлив народ – такива ще са ни и влаковете.

Евентуално съм била… кво? Както виждате, az се обръща към мен с „Мнооого тъпо бейби“. Или пък ми казва „Мнооого, тъпо бейби“. Или „Мнооого тъпо, бейби“. Липсата на запетаи ме обърква.

Вторият трол е гвоздея на засега скромната програма. Не-хомофоб или страда от хронична интелектуална недостатъчност, или е уловил само една дума от цялата публикация, при това в заглавието. Не знам.

По това руското предаване Окна даваха една жена около 60г от публиката която каза, че не нормално да не изневеряваш и да имаш много връзки- просто не е модерно според нея моногамията. Ей такива неща ме отблъскват от вас, и хетеросексуалните като тази жена. Най-добре с такива хетеро да си правите прайд- наречете го XXL. Нямам нищо против да се докосвате по улицата или каквото правят другите, но не мога да търпя лъжите ви и пропагандата ви.

От „нас“ и хетеросуксеалните-като-онази-жена (60-годишните? Рускините?) го отблъсква фактът, че в Окна са давали някаква жена. Съветва ме да си правя прайд с нея и ме уведомява, че няма нищо против да се докосвам на улицата. Или каквото правят другите. Обаче лъжите ми не може да търпи!

Не-хомофоб 2: Презареждане.

Включили сте писатели и музиканти в ЛГБО, както циганите Чарли Чаплин. Алан Гинсбърг е участвал в организация за МЪЖ МОМЧЕ, с това ли се гордеете, а други може и да не са гей.

Разкри ме. Включих писатели и музиканти в това нещо, за което чувам за първи път, точно както циганите Чарли Чаплин (циганите Чарли и Чаплин? Или пък съм включила и „циганите, Чарли Чаплин“… пак тази пунктуация) Някой е участвал в някаква организация, и аз, да, точно така, се гордея с това!
Накрая Не-хомофоб заключва мъдро: „а други може и да не са гей.“. Абсолютно правдиво допускане. Възможно е. Възможно е да са много. Възможно е дори (стига бе!) да са повече от гейовете. Всякакви хора има по света.

5 responses to “Troll collection

 1. eх, само трима…

  аз цел отделен блог мога да направя с тролове и хейтъри 🙂

 2. Eneya

  Хайде да се направя на отворена, затаврящата кавичка трябва да е след многоточието. 🙂

 3. АХАХАХАХХАХААХАХАХААХАХХААХАХАХААХА

 4. Mu6o

  Искам да бъда в колекцията ти, просто е изкушаващо.

  Марш в кухнята, не мислиш ли, че пишеш прекалено много. 😀

  Благодаря предварително.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s